Bukning med kantpresse til pladebearbejdningsindustrien

Velkommen til Precitools blog

Hej med dig! Tak for dit besøg.

Precitools er en professionel operatør og leverandør på B2B-markedet til at levere industri- og produktionsløsninger til bukning / deformation / stansning og bearbejdning af rør og metalplader.
Vores kunder har store kompetencer og viden til at tilbyde europæiske/italienske effektive løsninger til fremstilling.
Som vores kerneforretning tilbyder vi vores potentielle kunder et rigt udvalg af kantpresseværktøjer til alle hovedværktøjssystemer og herunder mulighed for at arbejde, udvikle og levere værktøj under det enkelte projekt selv til gamle eller specielle sjældne kantpressere. Vi leverer også værktøj til CNC-rørbukning/rørbukning og rørendeformningsmaskiner med fuld understøttelse, stanseværktøj til CNC-stansemaskiner, skæreklinger, stanseenheder til kraftværker / hydraulisk-elektriske, semi-automatiske og automatiske maskiner til stansemaskiner og dør.
Vi tilbyder også og leverer CNC elektriske kantpresser til det italienske marked.
Vi handler konstant i hele Europa, kan tilbyde levering til dør og har lokale agenter og partnere til også at yde lokal support til vores produkter.
Vores virksomhed, som specialist i fremstillingsteknologier til rør og plademetal, kan også levere konsulentaktiviteter til udvælgelse af værktøjsmaskiner, udvikling og produktionscyklus for nye dele, udstyr med værktøj, optimering af produktionsprocessen, opsætningstider, fabrikseffektivitet , og mange flere.

billede pr header af blog gratis è usato da Pexels:

https://www.pexels.com/it-it/foto/terreno-agricolo-durante-il-tramonto-51947/

Alle mærkenavne, maskiner, producenter og varemærker bruges kun til informationsformål, er ikke relateret til PRECITOOLS og tilhører deres respekterede ejere.

Vores internetprofil med alle aktiviteterUnser Blog Jimbo in deutscher SpracheIl nostro blog libero in italiano

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bukning med kantpresse til pladebearbejdningsindustrien